No to wreszcie udało mi sie zassać całą Etkę... Zainstalowałem, włączam a tu tylko VW i Audi...
Jak uaktywnić Skodę?
Jeżeli zassałeś etkę z rapidshare od SuchyX, to po rozpakowaniu w katalogu głównym masz instrukcję w pliku .doc co zrobić po kolei. Jak się do niej zastosujesz to wszystko będzie śmigało
katalogu głównym masz instrukcję w pliku .doc co zrobić po kolei. Jak się do niej zastosujesz to wszystko będzie śmigało
Wiem i właśnie do niej się zastosowałem... Program uruchamiam skrótem który utworzył sie na pulpicie. Jedynie co zrobiłem inaczej to to, że nie zamontowałem obrazu a wypaliłem go na płytce. Jak włożę tą płytkę to odpala się program instalacyjny...
Octavia II Ambiente 1,6 MPI (75kW/102KM) + LPG LandiRenzo Omegas
Navi & CB on board ;-)
FocusPocus, bez znaczenia czy to zamontujesz w virtualu czy wypalisz na płyte chodzi tak samo. Jak dobrze wszystko zrobiłeś to powinieneś mięć i Skode do wybpru ja bynajmniej mam :szeroki_usmiech
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
a nie widziałem potrzeby żeby od nowa pakować i wrzucać na rapida troche to pracochłonne jest
Ale ja tylko udostępniłem aktualizację ETKI dla tych co mają już ją i chcą tylko pociągnąć aktualizacje - 18MB, a nie całość - 2GB
I wrzuciłem na mój własny serwer - więc się za dużo nie narobiłem
A ciężko tak ściagnąć z rapidshare ??? Nie po to człowiek się męczy żeby wysłać pozycje na strone a i tak większość chce na maila LOL Ludzie przecież z rapida powinniście mieć max transfer a z poczty to różnie bywa. Ściągać z linków podanych na 1 stronie.
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
koja86, no przecież żartowałem :szeroki_usmiech Jakoś nie wyobrażam sobie wysyłania codziennie komuś 2GB maila, a potem, że ktoś go odbiera :szeroki_usmiech
Komentarz